Страви

Свинячі реберця по-канадськи

Вам знадобиться:
Ребра свинячі – 800 г
Пюре (яблучне, готове. Можна використовувати пюре для дитячого харчування) – 80 г
Кетчуп – 80 г
Часник (сухий, в порошку) – 1/2 ч. л.
Паприка солодка – 1/2 ч. л.
Перець чорний (мелений) – 1/2 ч. л.
Соєвий соус – 2-3 ст. л.
Лимон (вичавити сік) – 1/2 шт
Цукор коричневий – 3 ст. л.
Кориця (мелена) – 1/2 ч. л.

Як готувати:
1. Змішайте всі інгредієнти (крім м’яса, звісно) відповідної за розміром посуді.
2. Реберця розріжте так, щоб на порцію припадало по одному ребру.

Якщо шматки великі і ви будете готувати м’ясо в духовці, можна попередньо відварити їх протягом 15-30 хвилин. Я цього не робила. Покладіть м’ясо в соус, добре намажте кожен шматок і приберіть в прохолодне місце мінімум на 30 хвилин для маринування.
3. Викладіть ребра на деко, накрийте фольгою і запікайте від однієї години до півтори при Т220 С. якщо м’ясо виділить занадто багато соку, злийте його.
4. Залишилися соусом змащуйте ребра кожні 20-30 хвилин. Через 40 хвилин фольгу зняти і запекти м’ясо до рум’яності.
5. Якщо соус залишиться, зваріть його залишки на повільному вогні, поки цукор повністю не розчиниться, і подавайте окремо для тих, хто любить реберця з подвійною порцією соусу.

Приємного апетиту!