Страви

Слойки з яблуками

Інгредієнти:
-Листкове прісне тісто – 0,5 кг;
Яблука – 4 шт;
-Яйце – 1 шт;
-Цукор – 50 гр;
-Масло вершкове – 30 гр;
-Кориця.

Приготування:
Спочатку приготуємо начинку:
Ретельно вимити яблука і порізати їх кубиками. На сковороді розтопити шматочок вершкового масла. Викласти на сковороду яблука. Присипати цукром і корицею. Тушкувати до м’якості яблук.

Начинка виходить смачною – треба постійно відганяти домочадців, щоб не з’їли її раніше, ніж закінчиться тісто.
тісто:
Розморозити при кімнатній температурі, трохи розкачати. Нарізати тісто на прямокутники, зробити надрізи як на
Приємного апетиту!