Страви

Десерт Апельсинова ніжність

Інгредієнти:
Манна крупа – 50 г
апельсиновий сік – 500 мл
Борошно – 50 г
Цукор – за смаком
Шоколадна стружка, часточки апельсина для прикраси

Приготування:
1. Наливаємо в каструлю сік, ставимо на вогонь. Засипаємо манку, цукор, борошно. Варимо, постійно помішуючи ложкою, до закипання. Після закипання варимо ще 4-5 хвилин, поки маса не почне густіти.
2. Злегка остигнула кашу розбиваємо блендером до однорідності.
3. Перекладаємо у відповідну форму і ставимо в холодильник до застигання.
4. Перекладаємо пудинг на блюдо, попередньо потримавши форму 1 хвилину в гарячій воді.
5. Прикрашаємо часточками апельсина і шоколадною стружкою.

Приємного апетиту!