Запіканка-жюльєн!
Інгредієнти (на 4-х осіб):
– 400 гр курячого філе
– 8 середніх картоплі
– 12 печериць
– 1 велика цибулина
– 300 гр вершків
– 100 гр молока
– 2 ст. ложки борошна
– 2 ст. ложки сметани
– тертий сир (на око)
– сіль
– приправи
Приготування
1. Нарізати цибулю і печериці півкільцями, куряче філе кубиками, а картопля смужками.
2. У сковороді розігрійте олію. Спочатку посмажте гриби. до утворення соку, потім додайте цибулю. Після того, як цибуля стане майже прозорою, додайте в сковороду картоплю.
3. Обсмажуйте інгредієнти протягом 5-10 хвилин до золотистого кольору. (Додати сіль)
4. Окремо на сковороді посмажте м’ясо, додаючи приправи. (Додати сіль)
5. Викласти всі приготовані інгредієнти у форму для запікання.
6. У маленьку каструлю додати ложку борошна, дві ложки сметани, вершки і молоко. Прокип’ятити 3 хвилини.
7. Запіканку полити соусом, зверху посипати сиром і запікати 30-40 хвилин при 200 гр. , до повної готовності